Returul este usor cand va asumati toti termenii din politica de returnare

Completati cu grija datele din formularul de retur ->

Trimiteti formularul de retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii dvs. Includeti numele, numărul de comandă, elementul pe care îl returnați, banca si contul IBAN unde sa va returnam banii.
Împachetați articolele de retur în siguranță și trimiteți coletul înapoi la noi prin intermediul firmelor de curierat colaboratoare. Costurile transportului revin în sarcina dvs.

Conditii ce trebuie respectate in vederea procedurii de retur:

  1. Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost primite
  2. NU trebuie sa prezinte urme de purtare sau mirosuri improprii.
  3. Sa fie însoțite de eticheta, sigiliu și documentele cu care au fost trimise.
  4. Contravaloarea produselor va fi returnata în maxim 14 zile, prin transfer bancar in contul furnizat in formularul de retur

În cazul în care aceste condiții nu sunt îndeplinite, ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

ADRESA PENTRU RETUR PENTRU PACHET:

Desired Dresses
Calea lui Traian 145, Râmnicu Vâlcea, România
Telefon: +40 (729) 224 217

Se gaseste in sectiunea CONTUL MEU -> Comenzi sau in email-ul de confirmare al comenzii efectuate. Va rugam sa ne furnizati cumarul corect pentru a indetifica cu usurinta articolul/articolele comandate.
Numele articolului sau articolelor (daca sunt mai multe) despartite prin virgula. Le gasiti in documentul care a insotit comanda dumneavoastra, factura primita.
In cazul in care datele furnizate sunt eronate societatea Desired Deluxe SRL este exonerata de orice raspundere cu privire la platile efectuate si esuate prin virament bancar in contul IBAN furnizat.